Medlem af:​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vinduer og døre til din bolig​

​E. Kristensen & Søn ApS har stor erfaring med både udskiftning og reparation af vinduer og døre, så har din bolig brug for nye døre og vinduer, kan vi tage godt hånd om dette.

Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig med, hvilke døre og vinduer du skal vælge, og om der evt. kun er brug for en reparation frem for en udskiftning. Der er mange penge at spare, hvis man vælger at renovere på de gamle vinduer og døre frem for at udskifte til helt nyt.

Spar penge med nye vinduer og døre til huset

Er du interesseret i at spare penge på varmeregningen, kan det være en god idé at få indsat energivinduer. Vi kan levere fra alle leverandører, når det kommer til montering af energivinduer og energidøre. 

Vil du læse mere om de forskellige leverandører, så kan du gøre dette her. Fremgår en leverandør ikke her, kan du kontakte os for mere information om andre leverandøre af vinduer og døre.

Lad os udskifte dine vinduer og døre

Bor du i Nordjylland nær Svendstrup J og Støvring, og har du brug for nye vinduer og døre, så er du velkommen til at kontakte E. Kristensen & Søn ApS for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 98 38 40 10 eller via e-mail info@ek-son.dk.​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook og Anmeld håndværker

​Firmainformation

E. Kristensen og Søn ApS

​Cvr: 53650228

Kontaktinformation​

Telefon: 98 38 40 10

E-mail: info@ek-son.dk

​Følg os på Facebook