Medlem af:​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ombygning af lejligheder og huse

​Går du og drømmer om en ombygning af din bolig? Hos E. Kristensen & Søn ApS har vi flere års erfaring inden for ombygning af lejligheder og huse i Svendstrup J nær Aalborg og Støvring.

Når man vælger ombygning af sin bolig, kan der opstå mange spørgsmål både i forhold til forløbet af byggeriet og i forhold til økonomien. Vi kan derfor være behjælpelige med planlægningen af den pågældende ombygning eller tilbygning, hvor vi sørger for at guide dig igennem hele forløbet og klarer alt i hele projektet. På den måde skal du ikke tænke på at holde snor i alle mulige forskellige håndværkere.

Hvilken slags ombygning har du brug for?

Vi udfører mange former for ombygning:

  • Større værelser

​​Det er kun fantasien, som sætter grænser, vi klarer både de små og de store opgaver i forbindelse med ombygning, og dette er med kvaliteten i top og god service.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for din renovering eller ombygning

Har du brug for yderligere information med hensyn til din ombygning, eller har du spørgsmål til den bedste løsning for dig, så er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 38 40 10

Du kan også skrive til os på vores e-mail info@ek-son.dk, her svarer vi hurtigst muligt på dine spørgsmål eller kontakter dig, hvis du har behov for dette.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook og Anmeld håndværker

​Firmainformation

E. Kristensen og Søn ApS

​Cvr: 53650228

Kontaktinformation​

Telefon: 98 38 40 10

E-mail: info@ek-son.dk

​Følg os på Facebook