Medlem af:​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt tag eller tagrenovering?

Har du brug for et nyt tag? ​Er dit tag blevet beskadiget under en storm, eller trænger taget bare til en kærlig hånd? Så har vi stor erfaring med tagrenovering, lægning af nyt tag, nye konstruktioner og storm- og forsikringsskader. Vi har også stor erfaring med spær samt reparation af undertaget.

Trænger din bolig til nyt tag?

Hos E. Kristensen & Søn ApS leverer og lægger vi et hvilket som helst tag, alt fra standard røde tegl til andre tagsten og tagpap. Skal du have nyt tag, er tagpap et godt valg. Inden for de seneste år er tagpap blevet populært og bliver derfor brugt mere og mere. Her får du et 100 % tæt tag, som du kan have fornøjelsen af i mange år.

Vi udfører alt i tagdækning, listetækning og tagrenovering og kan også klare større tagopgaver som f.eks. tagudskiftning på skoler. Vores primære fokus og største erfaring er at lægge nyt tag på boliger. Vi leverer altid kvalitet og giver gerne råd om, hvilken tagløsning der er bedst for dig. 

Vi udfører ligeledes listetækning på alt fra nyt tag til små skure til tage på villaer, og vores dygtige team tilbyder tagarbejde til private boliger, erhvervsbyggerier, offentlige bygninger, boligselskaber samt boligforeninger.

Lad os give dig et godt tilbud på tagudskiftning

Hvis det er E. Kristensen & Søn ApS, der skal lave nyt tag på din bolig eller stå for din tagrenovering, så kan du kontakte os på telefon 98 38 40 10 eller på e-mail info@ek-son.dk i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt tag. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, hvis du ønsker en pris på et nyt tag. Vores dygtige tømrer og snedker kommer gerne fra Svendstrup J, Støvring & Aalborg.

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 4 anmeldelser fra Facebook og Anmeld håndværker

​Firmainformation

E. Kristensen og Søn ApS

​Cvr: 53650228

Kontaktinformation​

Telefon: 98 38 40 10

E-mail: info@ek-son.dk

​Følg os på Facebook