Medlem af:​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Køkkenmontering med flot finish​

​E. Kristensen & Søn ApS udfører køkkenmontering af højeste kvalitet, så kontakt os, hvis du står og skal have lavet nyt køkken.

Vi har stor erfaring med bad- og køkkenmontering til både privat og erhverv. Skal en væg væltes, eller skal loftet ordnes i forbindelse med din køkkenmontering, så sørger E. Kristensen & Søn ApS også for, at det bliver lavet på bedste vis.

Rådgivning og sparring ved køkkenmontering

Har du brug for rådgivning i forbindelse med køkkenmontering eller reparation, så er vi den bedste sparringspartner. Vi kan vurdere, om køkkenet skal laves fra bunden, eller om en kærlig hånd er nok. 

Vi sørger derfor for, at dit gamle køkken afmonteres inden vores køkkenmontering,  og har køkkenet kun brug for en kærlig hånd, så hjælper vi dig også med at udskifte bordplader og skabslåger.​

Vi kører ud i hele Nordjylland og udfører køkkenmontering

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring køkkenmontering, og hvad den bedste løsning er for dig.

Du kan kontakte E. Kristensen & Søn ApS på telefon: 98 37 40 10 eller skrive til os enten på e-mail: info@ek-son.dk eller via vores kontaktformular - Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 3 anmeldelser fra Facebook og Anmeld håndværker

​Firmainformation

E. Kristensen og Søn ApS

​Cvr: 53650228

Kontaktinformation​

Telefon: 98 38 40 10

E-mail: info@ek-son.dk

​Følg os på Facebook