Medlem af:​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trægulve fra Tarkett

ÆGTE HÅNDVÆRK SIDEN 1886
Med over 125 års erfaring i over 100 lande er Tarkett den førende virksomhed inden for gulvløsninger til såvel private hjem som erhvervsområder. Tarkett tilbyder et rigt sortiment af trægulve, vinylgulve, laminatgulve, linoleum, tæpper og vådrumsgulve.
 
BÆREDYGTIGHED
Tarkett arbejder løbende med forskning og udvikling for at bevare sin førerposition inden for miljø og bæredygtighed. Vi vil udvikle gulve med gode miljøegenskaber uden at skulle give afkald på gulvenes slidstyrke, lægningsegenskaber eller andre aspekter, som er vigtige for et godt indeklima. Vores udgangspunkt er, at vi skal udvikle produkter, som kan genbruges, og som påvirker miljøet så lidt som muligt i deres levetid. Vi samarbejder med organisationen Cradle to Cradle om bæredygtighed, og vi stræber efter på bedst mulig vis at gøre en indsats for udviklingen af en såkaldt cirkular økonomi.
 
 
TRÆGULVE TILPASSET DET NORDISKE KLIMA
Trægulve er et levende naturmateriale, som krymper eller udvider sig afhængigt af temperatur og luftfugtighed. Når vi her i Norden opvarmer vores boliger om vinteren, får vi et tørt indendørsmiljø. Så trækker træfbrene sig sammen, og træet krymper. Om foråret udvider træet sig igen. Ændringerne i den relative luftfugtighed kan føre til skader på trægulve, som kan revne eller slå sig. Tarkett har fremstillet trægulve i mere end 125 år og ved, hvordan man gør for at minimere de negative effekter af det nordiske klima. I lande, hvor vintrene er betydeligt mildere end her, stilles der ikke samme krav om at kunne klare store udsving i indendørsklimaet. Det kan være godt at vide, når du vælger gulvproducent. Tarketts gulve er fremstillet til vores klimaforhold, hvilket garanterer mange år uden problemer.
 
 
Send forespørgsel vedr. produkt: Tarkett

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 3 anmeldelser fra Facebook og Anmeld håndværker

​Firmainformation

E. Kristensen og Søn ApS

​Cvr: 53650228

Kontaktinformation​

Telefon: 98 38 40 10

E-mail: info@ek-son.dk

​Følg os på Facebook