Medlem af:​

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af vinduer og døre i din bolig​

Hos E. Kristensen & Søn ApS har vi stor erfaring med både udskiftning og reparation af dansk fabrikeret vinduer og døre.

Så hvis din bolig i Nibe, Aalborg, Støvring, Ellidshøj eller omegn har brug for nye døre og vinduer, kan vi tage godt hånd om dette. Vi står klar til at hjælpe og rådgive dig med, hvilke døre og vinduer du bør vælge, og om der evt. kun er brug for en reparation frem for en udskiftning. Der er mange penge at spare, hvis man vælger at renovere på de gamle vinduer og døre frem for at udskifte til helt nyt.

Spar penge med nye vinduer og døre til huset

Er du interesseret i at spare penge på varmeregningen, kan det være en god idé at få indsat energivinduer. Vi kan levere fra alle leverandører, når det kommer til montering af energivinduer og energidøre. Vil du læse mere om de forskellige leverandører, så kan du gøre dette her. Fremgår en leverandør ikke her, kan du kontakte os for mere information om andre leverandører af vinduer og døre.

Montering af vinduer efter mål

Når du har brug for udskiftning af vinduer, behøver du ikke at nøjes med standardløsninger, når du benytter os. Vi kan hjælpe med nye vinduer, som har specialmål. Det kan være mange forskellige situationer, hvor det er en god løsning.

Det kan blandt andet være, at du har gamle vinduer, der ikke giver nok lysindfald. Her kan det derfor være en fordel at udskifte dine vinduer med nogle, der er større og dermed giver et bedre lysindfald. Nogle gange er der dog behov for særlige mål, der netop er tilpasset efter din bolig. Vi hjælper dig gerne med at gå fra mindre til større vinduer.

Skal vi hjælpe med udskiftning af indvendige døre?

Udskiftning af vinduer og døre behøver ikke kun at omhandle dem, der har fronten udad. Vi hjælper nemlig også gerne, hvis du har brug for montering af indvendige døre i dit hus. Her findes der også mange forskellige muligheder. Det kan være alt fra døre imellem rum og værelser til franske døre og andre former for glasdøre. Uanset hvilke former for nye døre, du ønsker monteret i dit hus, står vi klar til at hjælpe dig.

Lad en professionel tømrer tage sig af dine døre og vinduer

Når du har behov for udskiftning af døre og vinduer, er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Det sikrer dig nemlig, at der ikke trænger kold luft ind i huset, eller at varmen fiser direkte ud omkring døre og vinduer. Når du vælger at lade os stå for udskiftning af vinduer og døre, får du en professionel tømrer, der har en masse erfaring med renovering og udskiftning af vinduer og døre, til at klare arbejdet. 

Vi kan sikre dig et resultat, der lever op til dine forventninger. Vi vægter nemlig din tilfredshed meget højt. Vi gør meget ud af at levere en ordentlig kvalitet, som kan holde i mange år. Det er dog ikke det eneste. Det æstetiske er også altid i fokus hos os. Vi gør meget ud af, at du skal blive glad for resultatet, hver gang du kommer hjem. Vi hjælper derfor også gerne med at finde vinduer og døre, der netop passer til resten af boligen og omgivelserne.

Få råd og vejledning til nye vinduer og døre

Der kan være mange ting, der skal tages hensyn til, når du ønsker udskiftning af vinduer og døre. Du skal nemlig nøje overveje, om du skal restaurere dine eksisterende vinduer og døre, eller der er behov for helt nye. Det vil altid være en vurderingssag fra projekt til projekt. Der kan nemlig være forskellige forhold, der påvirker dine vinduer og døres stand. 

I nogle tilfælde kan ældre vinduer og døre sagtens få nyt liv med en renovering, hvis de er blevet vedligeholdt rigtigt i løbet af tiden. I andre tilfælde står de ikke til at redde, og det kan være nødvendigt at udskifte vinduer og døre. Det kan være svært at vurdere med det blotte øje. Vi står derfor gerne til assistance, når du har brug for rådgivning. Vi kan komme med vores anbefalinger til, hvad der er den optimale løsning i dit tilfælde.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen på udskiftning af vinduer og døre varierer efter, hvor stort et projekt der er tale om. Hvis du ønsker en pris på nye vinduer og døre, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Dette gælder, uanset om der er tale om en udskiftning af vinduer og døre, eller der blot er tale om en renovering af dem. Vi giver et prisoverslag på dit projekt, så du har en fornemmelse af, hvad dit projekt vil koste.

Lad os udskifte dine vinduer og døre

Hvis du ønsker en professionel udskiftning af vinduer eller døre, bør du ikke tøve med at kontakte os. Vi yder kyndig rådgivning og vejledning, så du får netop den løsning, der passer dig og din bolig på bedste vis. Kontakt os for at høre mere om vinduesudskiftning, eller hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtige pris på netop din opgave.

Ring til os på telefon 21 60 48 33 eller send en mail til info@ek-son.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.​

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på over 3 anmeldelser fra Facebook og Anmeld håndværker

​Firmainformation

E. Kristensen og Søn ApS

​Cvr: 53650228

Kontaktinformation​

Telefon: 21 60 48 33

E-mail: info@ek-son.dk

​Følg os på Facebook